Jinggo, Suami Sheila Rusly Mengamuk Dengan Artis ‘TERKEJUT POPULAR’

 

Pengarah dan penerbit terkenal dari JS Pictures, Jinggo iaitu suami kepada pengarah dan pelakon terkenal, Sheila Rusly mengamuk di laman Instagram beliau pagi tadi. Jinggo memuat naik gambar dengan kapsyen yang sangat sarkastik kepada seorang artis lelaki.

Haaa.. agak-agak siapa rasanya artis yang dimaksudkan? Hangat.com pun tertanya-tanya siapa artis yang diperkatakan itu.
src=”https://www.hangat.com/wp-content/uploads/2018/03/Screen-Shot-2018-03-17-at-9.29.13-AM.jpg” sizes=”(max-width: 928px) 100vw, 928px” srcset=”https://www.hangat.com/wp-content/uploads/2018/03/Screen-Shot-2018-03-17-at-9.29.13-AM.jpg 928w, https://www.hangat.com/wp-content/uploads/2018/03/Screen-Shot-2018-03-17-at-9.29.13-AM-300×193.jpg 300w, https://www.hangat.com/wp-content/uploads/2018/03/Screen-Shot-2018-03-17-at-9.29.13-AM-768×493.jpg 768w, https://www.hangat.com/wp-content/uploads/2018/03/Screen-Shot-2018-03-17-at-9.29.13-AM-696×447.jpg 696w, https://www.hangat.com/wp-content/uploads/2018/03/Screen-Shot-2018-03-17-at-9.29.13-AM-654×420.jpg 654w” alt=”” width=”928″ height=”596″ />

“I dah bagitau u banyak kali.. u degil… Jangan berharap sangat pada artis artis terkejut popular ni … u degil…U Dengar sekali lagi…Artis terkejut popular ni paling lama …3 bulan jer sisssss itu ini..begitu begini… itu pon dah kira lama dah.. selalunya lepas sebulan jer dia terkejut popular.. then u have to let him go.. simple as that… esok esok dah sendu.. dah lebam.. dah berkerak… Telepon u akan bordering balik…. Sissssss rindu lah kat sissss…
.
Tok Sidang nak bagitau jer kat miker…Sejarah artis terkejut popular ni paling lama pon 5 tahun…jerrrr bertahan…Lepas tu hero pujaan pon bertukar tangan…Apa pon amanah tv station nak keme boom kan miker dah keme penuhi dgn iklas…
.
Dan kalau miker esok esok dah cannot go… telepon jer sis… Tak yah malu malu.. sebab kalau miker call pon..miker bukan Artis terkejut popular yang pertama yang buat hal dgn Jspictures tapi yang ke lima..”
Di atas penelitian Hangat.com, Jinggo mesti akan mengamuk kepada artis yang belum lagi berada di set pengambaran untukKetuk-ketuk Ramadhan 2018 yang akan disiarkan di kaca televisyen pada bulan Ramadhan yang akan tiba dan artis yang dimaksudkan adalah artis lelaki.

 

Mengikut jadual yang dikeluarkan, seramai empat orang artis lelaki yang akan bersama-sama dengan Sheila Rusly bermula pada 18 Mac sehingga 21 Mac. Adakah Fad Bocey, Hael Husaini, Azizul Hasni atau Aedy Ashraf?

Hangat.com berharap agar artis-artis Malaysia yang baru atau lama di dalam industri menjaga disiplin agar hal-hal seperti tidak akan terjadi lagi. Kalau artis dah buat hal, memang susah lah nak dapatjob lepas ni. PEACE NO WAR!

Suami Sheila Rusly Mengamuk Besar…
 

 

src=”http://duniahijrah.com/wp-content/uploads/2018/02/jin-1.jpg” sizes=”(max-width: 490px) 100vw, 490px” srcset=”http://duniahijrah.com/wp-content/uploads/2018/02/jin-1.jpg 490w, http://duniahijrah.com/wp-content/uploads/2018/02/jin-1-300×156.jpg 300w” alt=”Auto Draft” width=”490″ height=”255″ />

Jinggo yang juga suami kepada pelakon Sheila Rusly telah menulis status panas di laman media Instagramnya baru-baru ini.

Status tersebut telah ditujukan kepada artis yang baru jadi hero.

Melalui luahannya, pelakon itu baru jadi hero sekali tetapi mempunyai attitude yang tidak disukai Jinggo.

Siapakah artis yang dimaksudkan tersebut? Ini status dari Jinggo:

 

 
Assalamualaikum Malaya…

Good evening Malaysia… LU SAPER BRO?

 

Dengan @jannanick pon wa boleh bincang!
Dengan @saharulridzwan pon wa boleh bincang!

 

Dengan @zarazya pon wa boleh bincang!
Dengan @theidriskhan pon wa boleh bincang!

 

Dengan @dayanarozaa pon wa boleh bincang!
Dengan @rajaafiqqofficial pon wa boleh bincang!

LU SAPER BRO?

Baru dapat jadi hero sekali dah nak kerek!
Nak demand lu temgok la diri lu dulu bro! Definasi acting pon lu tak lepas!

Bagus ka acting lu bro!
Berapa Juta followers lu?

 

Sebelah ibu jari pon tak cecah dgn artis yg jauh lebih senior dari lu pon wa boleh bincang!

Lu SAPER BRO?

 

LU TUNGGU BILA SAMPAI MASA LU…MASA TU WA SAMPAI!

Ada mengatakan bahawa artis yang dimaksudkan itu adalah pelakon baru yang baru nak meningkat naik dan sedang hangat bercinta.

Apabila ditanya kepada Sheila Rusly tentang hal itu, katanya, Jinggo tak maksudkan sesiapa tetapi kepada semua.

Diharap pelakon berkenaan insaflah. -PENMERAHDOTCOM

Jinggo yang juga suami kepada pelakon Sheila Rusly,telah menulis status panas di laman media instagram baru baru ini,status itu telah ditujukan kepada artis yang baru jadi hero.

 

Melalui luahannya,pelakon itu dikatakan baru jadi hero,sekali tetapi mempunyai atititude yang tidak disukai Jinggo.

Siapakan yang dimaksudkan tersebut? Ini status dari Jinggo.

 

baru dapat jadi hero sekali dah naik kerek.Nak demond tu tengok la diri dulu tu bro?

 

Definasi acting pun tak lepas,dikatakan sebelah ibu jari pun tau cecah dengan artis yang jauh lebih senior dari lu wa pun boleh bincang.

Memang marah betoi Jinggo pada pelakon baru itu.

Terima kasih kerana sudi menonton kisah cerita yang dipaparkan sekian.

Jangan lupa like Fb fanpage kami dibawah.

Sila tonton video:

Sumber – dharian